Kjer je volja, je veselje

in tam je pot

Ekipo Esen trenutno sestavljava dva člana, Matija in Tine.

Vsak dan, ko se vidiva, se najprej razveseliva drug drugega, dneva in najinega dela.

Les in delo z njim ljubiva, prav tako izzive, ki nama prihajajo naproti. Sva učenca življenja in podala sva se na razburljivo samostojno Pot.

Nastop na sejmu WearFair +mehr - Linz 2019

Naziv sejma: WearFair +mehr Linz 2019

Obdobje trajanja: 4. - 6. 10. 2019

Kraj: Linz, Avstrija

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2019-2022

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj

www.eu-skladi.si

 

 

Več o Esenu...

 

Delovni dan v rokodelskem ateljeju Esen je vse prej kot običajen in navaden dan. V primeru, da kdo iz ekipe pride v delavnico in pozabi na nasmešek, mora hitro zamenjat film in to spremenit, saj se na nasprotni že širi veselje na obrazu.

Kot pravijo obiskovalci našega ateljeja "tukaj se čuti dobra energija", se resnično trudiva da vzpostavljava radostno, veselo delovno okolje, ki človeka podpre pri natančnosti, ambicioznosti in v življenju. To rada širiva med ljudi in še posebej pri rokodelskih delavnicah deliva svoje izkušnje, vedenje in dobro voljo.

 

Težko je opisat občutek zadovoljstva in spokojnosti zvečer, ko se naolji in zloži kupček izdelkov iz oreha ali hruške in ko zasijejo v večernem soju reflektorjev. Včasih nekaj trenutkov samo opazujeva in se čudiva nad lepoto.

 

Kot začneva dan - z zahvalo, nasmeškom in objemom - tako ga tudi vedno končava in v svoje delo tkeva prijateljski odnos. 
 

Spirit-Slovenija-logo.jpg
Logo_EKP_sklad_za_regionalni_razvoj_SLO_
MGRT_slo.jpg