PRISTNE SERVIRNE

IN REZALNE DESKE

Gallery

Ne bomo veliko pisali o naših izdelkih, saj bodo slike govorile same zase. Skozi slike boste začutili, da naše deske niso zgolj navadne deske. Znotraj vsake se skrivajo čustva, ki smo jih izrazili pri oblikovanju. Verjetno se boste skozi ogled slik tudi vprašali, zakaj toliko različnih oblik servirnih in rezalnih desk. Odgovor je preprost. Tako kot smo ljudje različni in posebni, tako so tudi naše deske raznolike, da se lahko posameznik poveže z obliko, ki ustreza ne le njegovem pultu ali kuhinji, ampak tudi njegovi duši.  

ROČNO IZDELANO Z LJUBEZNIJO

NAJBOLJE PRODAJANI IZDELKI TA HIP

 • DEŠČICA

  Predstavljajte si odziv ljubljene osebe, ko ji pripravite in servirate zajtrk na prav posebni deščici. Z deščico ne servirate le hrane, ampak del sebe, ljubezen in košček narave. Nikoli ne pozabite, da so majhne stvari tiste, ki štejejo.

  Cena:

  €14,90

  Vrsta lesa: oreh, hruška

  Dimenzija: 26x16x0,9cm

 • REZALNA DESKA

   Izjemni vzorci so del naše vsake rezalne deske, ki jo skrbno obdelamo, da uporabniku služi še leta. Lahko jo uporabimo tudi kot servirno desko ali pladenj za narezke, njena lepota pa nam popestri prostor in kuhinjo. Hrana bo na njej uživala.

  Cena:

  €24,90

  Vrsta lesa: oreh, hruška

  Dimenzija: 24x36x2cm

 • SPATULA

  V kolikor kuhate vsaki dan, se verjetno strinjate z nami, da spatula igra zelo pomembno vlogo v vaši kuhinji. Ne glede na to kakšno vrsto hrane pripravljate ali servirate, vedno je zraven. Spatula je tudi odlično darilo za vse, ki kuhajo s srcem.

  Cena:

  €19,90

  Vrsta lesa: oreh, hruška, javor

  Dimenzija: 32x8,5x1,7 cm

 • NAKLADALKA

  Pomislite na trenutek, ko za mizo sedi vaša družina. Vzdušje je zelo veselo, saj je miza je polna dobrot. Kmalu boste pričeli s serviranjem hrane. Hrano boste servirali s prav posebno leseno nakladalko, ki predstavlja košček narave, ki vam je še tako blizu.

  Cena:

  €21,90

  Vrsta lesa: oreh, hruška, javor

  Dimenzija: 31x8x4cm

 • SERVIRKA

  Poglobljena orehova servirka bo najprej navdušila vas, nato pa še vse ostale, ki jim boste servirali hrano. Priporočamo jo za serviranje oreščkov, sadja, sira, oliv ali dobrot po vašem okusu. Njega eleganca in priročnost sta brezčasna.

  Cena:

  €42,90

  Vrsta lesa: oreh

  Dimenzija: 49x8x1,7cm

100% SLOVENSKI LES

Les pridobivamo od lokalnih slovenskih kmetij.

NARAVNA ZAŠČITA

Les je impregniran z ekološkim lanenim oljem in čebeljim voskom.

IZDELKI Z DUŠO

Mehkoba, toplina in dizajn naših izdelkov vam bodo takoj blizu.

ESEN WOODCRAFT
NASLOV

Tovarniška cesta 51
2342 Ruše, Slovenija

info@esen-woodcraft.com

Tel: 040 735 917

 • White Facebook Icon
 • White Instagram Icon

Operacijo Vzpostavitev rokodelskega ateljeja Esen v Rušah sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz evropskega sklada za regionalni razvoj.

Operacija je namenjena vzpostavitvi delovnega prostora, ki je primeren za oblikovanje in rokodelsko ustvarjanje lesenih izdelkov, hkrati pa je cilj operacije izobraževanje ljudi na področju uporabe lesa in zelišč v vsakdanjem življenju.

© ESENWOODCRAFT 2018. Vse pravice pridržane.